berigtigelse af bolighandel

Køber – Gennemgang

Køber - Gennemgang

Pris kr. 3.995,-

  • Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter
  • Telefonmøde, hvor vi gennemgår de juridiske forhold i handlen i skal være opmærksomme på
  • Vi udarbejder godkendelsesskrivelse, med eventuelle forbehold for handlen
  • Vi sørger for korrespondancen med handlens parter, om godkendelse af handlen
  • Vi godkender handlen i sin helhed

Køber-Gennemgang er pakkeløsningen, hvor vi som boligrådgiver gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter. Vi vil efterfølgende aftale et telefonmøde, når det passer jer, hvor vi vil gennemgå alle de juridiske forhold i ejendomshandlen, som i skal være særligt opmærksomme på.
Det kan eventuelt være servitutter med rådighedsindskrænkninger, bygninger det ikke er korrekt registeret eller godkendt af myndighederne, fælleslån i foreninger mv.

Køber-Gennemgang indeholder desuden udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, korrespondance med handlens parter, og godkendelse af handlen endeligt.
Når handlen er endelig godkendt, udtræder BoligPartner af handlen, og i vil selv overtage den videre dialog med ejendomsmægleren omkring skøde og refusionsopgørelse.
I tilfælde af, at handlen annulleres, får I naturligvis ingen regning fra os.

Med BoligPartners Køber-Gennemgang, får du den faglige ekspertise til at gennemgå det juridiske indhold af handlen og sikring af jeres interesser frem til handlen er endelig godkendt, hvorefter i overtager de formelle forhold omkring skøde og refusionsopgørelsen.

Bemærk, at der vil være et tillæg, såfremt jeres boligkøb omhandler enten en ideel anpart, projektkøb, landbrug eller grundkøb. Dette er på grund af, at sagsbehandlingen er mere omfattende ved disse boligformer.

BESTIL KØBER - GENNEMGANG

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt.
Sammen gennemgår vi dit behov og først når vi er enige, sender vi dig en ordrebekræftelse.

Indtast din kontaktoplysninger nedenfor: