Berigtigelse af bolighandel

Pris kr. 3.495,- inkl. moms

Indhente oplysninger til skøde

Udarbejdelse af skøde

Tinglysning af skøde

Udarbejdelse og godkendelse af refussionsopgørelse

Berigtigelse af bolighandel

Pris kr. 3.495,- inkl. moms

*Tinglysningsafgift til staten tillægges

Indhente oplysninger til skøde

Udarbejdelse af skøde

Tinglysning af skøde

Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Indhente parternes godkendelse af refusionsopgørelsen

Frigivelse af købesum

BoligPartner kan stå for berigtigelse af bolighandlen, såfremt I ikke har behov for juridisk rådgivning i forbindelse med ejendomshandlen.

Når man køber fast ejendom, skal man sikre sin juridiske ret hertil, og det sker ved udarbejdelse og tinglysning af skødet. Skødet er nemlig jeres dokumentation for, at I er retmæssige ejere af den nye ejendom. Man kalder det at berigtige en bolighandel, når man sikre, at handlen bliver gennemført, som aftalt i købsaftalen. Herunder, at køberne registreres på skødet, at sælgers lån aflyses i tingbogen, og sælger får frigivet købesummen når skødet er anmærkningsfrit.

Der skal ligeledes udarbejdes en refusionsopgørelse, som er en opgørelse mellem jer som købere og sælger. Når man overtager en bolig, vil skæringsdatoen typisk være overtagelsesdagen, såfremt der er udgifter der er er betalt forud eller endnu ikke opkrævet/afregnet, bliver de reguleret i refusionsopgørelsen mellem jer. Det vil sædvanligt være poster som ejendomsskatter, oliebeholdning, eventuelt ejerskifteforsikring mv.

BoligPartner berigtiger gerne handlen for dig, og sørger for at overholde samtlige frister hertil.

Bestil berigtigelse af bolighandel

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Sammen gennemgår vi dit behov og først når vi er enige, sender vi dig en ordrebekræftelse. Indtast din kontaktoplysninger nedenfor:

God og venlig professionel hjælp ved…

God og venlig professionel hjælp ved køb af hus. Udarbejdelse af skøde, samt tinglysning mm. Kan anbefale Louise Birkedal ved Bolig partner

Marianne Holst