Om BoligPartner

BoligPartner er skabt med ideen om,
at et godt omdømme kommer indefra,
men bliver bedømt udefra af vores klienter.

Om BoligPartner

BoligPartner er skabt med ideen om,
at et godt omdømme kommer indefra,
men bliver bedømt udefra af vores klienter.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi ved, at et køb af en bolig er en stor beslutning, og at det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen.

Som erfaren boligrådgiver har vi svarene og sørger samtidig for alt det formelle, så du i stedet kan glæde dig til at starte et nyt kapitel i din nye bolig.

Eksperter i boligrådgivning

Hos BoligPartner er vi eksperter i rådgivning af fast ejendom og har stor erfaring inden for en bred vifte af opgaver med boligrådgivning.

Erfaringen har vi opnået gennem flere års arbejde med køb og salg af fast ejendom – først som statsautoriseret ejendomsmægler og efterfølgende som jurist med speciale i fast ejendom.

Tryghed fra start til slut

En af vores fornemmeste opgaver er at skabe tryghed i processen, bevare overblikket og formidle de juridiske forhold ved din ejendomshandel på en let og forståelig måde.

Hos BoligParter får du faglig ekspertise og tilbydes faste attraktive pakkeløsninger frem for uklare timepriser. Derved er du sikker på at undgå ubehagelige overraskelser.

Ingen handel – intet salær

Vi arbejder naturligvis efter ”ingen handel – intet salær”-princippet. Det betyder, at du kun skal betale, hvis handlen kommer i hus. Fakturaen får du først, når handlen er endelig. Du er altid velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 70 60 50 38.

Louise Birkedal
Cand. Jur.
Indehaver

Kontakt os her!