Når de første tanker om ny bolig, trænger på

Boligkøb er én af de største investeringer for de fleste personer i livet, og for at hjælpe jer lidt på vej, er her et par af BoligPartners enkle råd til, hvordan processen kan blive en lille smule mere overskuelig. I er altid velkomne til at ringe til os, uanset hvor i forløbet I befinder jer, vi hjælper jer gerne på vej.

Tal om jeres idéer, forventninger, pris og krav. Jo mere præcise og afklaret I bliver desto mere målrettet kan I begynde at søge.

Banken sætter de økonomiske rammer, for de fleste huskøbere, så det er en god idé at holde et møde med dem hurtigst muligt, så I kan danne jer et overblik over jeres økonomiske budget. Her vil I ligeledes tage en snak om finansieringen af boligen, og hvordan jeres fremtidige budget vil se ud, og hvilke lån der vil være mest fordelagtige for jer, i den situation I er i.

Når I har afklaring omkring den økonomiske del, betyder det også I kan slå hurtigere til, når drømmehuset kommer på markedet, da I ikke skal vente på, at jeres bank får regnet det hele igennem for jer.

Med overblik over økonomien og jeres kriterier, kan I nu søge mere målrettet efter drømmeboligen. Det er nærliggende og starte med diverse boligportaler, men I kan ligeledes gå forbi ejendomsmæglerne i området og tage en snak om jeres behov, måske har de noget på vej ind der matcher lige netop jeres kriterier, eller I kan blive tilføjet deres køberkartotek.

I kan med fordel i starten af processen, gøre jer overvejelser om, hvem der skal være jeres rådgivere i handlen. Hvis I gerne vil have flere banker, til at give et tilbud mv. er det en god idé og sætte det i gang, så tidligt som muligt.

Såfremt I vil have en juridisk rådgiver i handlen, kan I begynde og undersøge markedet herfor. Det er ikke et krav, at man har en jurist/advokat eller køberrådgiver til at gennemgå den juridiske del af handlen, det er helt op til jer selv.